2012. június 1., péntek

Berlinbe kicsit késve érkezett a nyúl...

Mikor vasárnap reggel megérkeztünk Berlinbe már izgatottam vártam, hogy a lakásra érjünk, hiszen reméltem, hogy megérkezett a nyereményakción beváltott ajándékcsomagunk. 
Az itteni híres Berliner Pilsner sörgyár ugyanis akciót szervezett, a kupakok beváltásával különböző ajándékokat lehet nyerni, a weboldalra fel kell tölteni a kupakokban található kódokat és kezdődhet a gyűjtés. 
Eleinte esélytelennek tűnt ez a vállalkozás, mert bár nem vetjük meg az alkoholt, ennyi sört nem szoktunk meginni, ilyen rövid idő alatt. Aztán ahogy többször is járkáltunk a városban, észrevettük, hogy az emberek eldobálják a söröskupakokat. Hiába tiszta város Berlin, söröskupakok hevernek a járdán mindenfelé, lehet az városközpont, vagy eldugott kis utca. Szóval elkezdtünk a lábunk elé figyelni, és egy-két alkalom után össze is gyűjtöttük a gyönyörűséges Berliner Pilsneres maciformájú fém sörnyitóra való 30-30 kupakot, természestesen egyet Annának, egyet nekem. És mivel a gyűjtés olyan nagy hirverést kapott, hogy Pepe is segített nekünk jópár kupakkal, a végén már neki is gyűjtöttünk. 
Így vasárnap reggel, 3 nagyméretű boríték várt a postaládámban, három csodálatos sörnyitóval. 



Ahogy korábban írtam, a nyuszi meg eléggé elkésett itt északon. A szüleim még húsvét előtt küldtek nekünk egy csomagot, hogy ha húsvétra nem is, de talán később megkapjuk azt is. Nos május 18-án ideért, kicsit összetörve, összegyűrve ugyan, de egészben, valószínüleg az "elsőbbségi" okozott gondot, hiszen a normál csomagok időben megérkeztek eddig mindenkinek.
Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű húsvéti mézeskalácsokat, szépségesek, és nagyon tetszenek! :)
Szóval aki esetleg levelet/csomagot akar nekünk küldeni még csak véletlenül se elsőbbségivel tegye! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése